Τρόποι πληρωμής - αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το καταστημά μας σας δίνει τη δυνατότητα κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα σε απόδειξη ή τιμολόγιο
Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ : Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ :  Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας  στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελία σας 
Οι αριθμοί λογαριασμού είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
789 / 470078-33
ALPHA BANK: 533  00 2330  000728
EUROBANK: 0026.0439.48.0200240732
Χρειάζεται  ΜΟΝΟ να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή μέσω email ότι απλά έχετε ολοκληρώσει την κατάθεσή σας. Μόλις το σύστημά  μας επιβεβαιώσει την πληρωμή σας, αμέσως θα ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας. 
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ : Alpha e-Commerce (Visa, MasterCard,Maestro, American Express, Diners) 
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα (εκτός Κύπρου)

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω της ACS courier.

Στην περιοχή της Πάτρας αποστολές γίνονται και με την  Αυθημερόν courier

Όλες οι περιοχές της Ελλάδας, εκτός από τους δυσπρόσιτους προορισμούς,  εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος, εφόσον το συνολικό βάρος της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 2 Kg.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 Kg τότε θα σας ενημερώσουμε για την έξτρα χρέωση των μεταφορικών με email. 

Στην περίπτωση που η αποστολή θα γίνει σε δυσπρόσιτο προορισμό,  θα σας ενημερώουμε για την έξτρα χρέωση των μεταφορικών με email, ή  θα επιλέξετε να γίνει αποστολή στο κοντινότερο κατάστημα της ACS courιer.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά (εκτός από Κυριακές & αργίες).

Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email.

Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τo mechparts.gr στο

  • με email στο sales@mechparts.gr ή 
  • τηλεφωνικά στο 2610-310.650

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) 08:00 - 15:30 & 18:00 - 20:30 & ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 - 15:30

¨Όλες οι περιοχές της Ελλάδας, εκτός από τους δυσπρόσιτους προορισμούς, εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος, και εφόσον το συνολικό βάρος της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 2 Kg. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 Kg ή βρίσκεστε σε δυσπρόσιτο προορισμό τότε θα σας ενημερώσουμε για την έξτρα χρέωση των μεταφορικών με email. ¨