Αγορασε ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φλαντζόκολλες

Οι φλαντζόκολλες είναι ειδικές κόλλες που χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση και τη συγκόλληση φλαντζών σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτές οι κόλλες παίζουν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας και της απόδοσης των συστημάτων που λειτουργούν υπό πίεση, θερμοκρασία και χημική έκθεση.

Χαρακτηριστικά :

Στεγανοποίηση  Οι φλαντζόκολλες παρέχουν αποτελεσματική στεγανοποίηση μεταξύ δύο επιφανειών, αποτρέποντας τη διαρροή υγρών και αερίων. Η στεγανοποίηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική σε συστήματα υψηλής πίεσης ή υψηλής θερμοκρασίας, όπου η διαρροή μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες ή απώλειες.

Αντοχή στη Θερμοκρασία .Οι φλαντζόκολλες είναι σχεδιασμένες να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, είτε πρόκειται για πολύ υψηλές είτε για πολύ χαμηλές. Αυτό επιτρέπει τη χρήση τους σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από μηχανολογικές κατασκευές μέχρι χημικά εργοστάσια.

Χημική Αντοχή  .Η αντοχή σε χημικά είναι κρίσιμη για φλαντζόκολλες που χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα με διαβρωτικά υλικά, όπως οξέα και αλκάλια. Αυτές οι κόλλες διασφαλίζουν ότι οι φλάντζες θα παραμείνουν λειτουργικές χωρίς να υποστούν διάβρωση ή ζημιά από τις χημικές ουσίες.

Ευκολία Χρήσης .Οι φλαντζόκολλες συνήθως εφαρμόζονται εύκολα και απαιτούν ελάχιστο χρόνο για τη σκλήρυνση. Αυτό μειώνει τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του εξοπλισμού και αυξάνει την αποδοτικότητα των βιομηχανικών διαδικασιών.

Εφαρμογές :

Αυτοκινητοβιομηχανία .Στην αυτοκινητοβιομηχανία, οι φλαντζόκολλες χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση εξαρτημάτων όπως οι κεφαλές κυλίνδρων, τα κιβώτια ταχυτήτων και τα συστήματα εξάτμισης. Η ανθεκτικότητα τους στις θερμοκρασίες και τα χημικά διασφαλίζει τη μακροχρόνια λειτουργικότητα των οχημάτων.

Χημική Βιομηχανία . Στη χημική βιομηχανία, οι φλαντζόκολλες είναι απαραίτητες για τη στεγανοποίηση σωληνώσεων και δεξαμενών που περιέχουν διαβρωτικά υλικά. Οι ειδικές συνθέσεις τους επιτρέπουν τη χρήση τους σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες.

Ενεργειακός Τομέας . Στον ενεργειακό τομέα, οι φλαντζόκολλες χρησιμοποιούνται σε συστήματα όπως οι γεννήτριες και οι αντλίες. Η αξιοπιστία τους είναι κρίσιμη για τη συνεχή και ασφαλή λειτουργία των ενεργειακών εγκαταστάσεων.

Οι φλαντζόκολλες λοιπόν είναι αναπόσπαστο μέρος πολλών βιομηχανικών διαδικασιών, προσφέροντας ασφαλή και αξιόπιστη στεγανοποίηση και συγκόλληση. Η επιλογή της κατάλληλης φλαντζόκολλας εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εφαρμογής, όπως η θερμοκρασία, η πίεση και η χημική έκθεση. Με την κατάλληλη χρήση, οι φλαντζόκολλες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση και την ασφάλεια των βιομηχανικών συστημάτων.


Permatex

Φλαντζόκολλα Σιλικόνης Γκρι Ανθεκτική στην Βενζίνη PERMATEX 80ml

13,43€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,83€

Ελαστομερές συνθετικό καουτσούκ . Ιδανική για εφαρμογές σε δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες με συχνές συνδέσεις και απόσυνδέσεις .Συνιστάται για δίκυκλα μικρά σκάφη θαλάσσης je..

ELRING DIRKO

Φλαντζόκολλα Σιλικόνης Γκρι Υψηλής Θερμοκρασίας DIRKO 70ml

9,81€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,91€

Κόλλα αντιφλάντζα , γκρι χρώματος , υψηλών θερμοκρασιών με βάση την σιλικόνη.  Αντιδρά με την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα , με αποτέλεσμα την μόνιμη και απόλυτη στεγανοποίη..

Permatex

Φλαντζόκολλα Σιλικόνης Γκρι Υψηλής Θερμοκρασίας PERMATEX 80ml

12,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,23€

Γκρι σιλικονούχα φλάντζα. Δεν επηρεάζει τους αισθητήρες "λ" .ΘΘερμοκρασίες από -60C έως 240C συνεχόμενη και 270C σε σύντομη έκθεση. Σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί κάτω από τις πιο ..

ELRING DIRKO

Φλαντζόκολλα Σιλικόνης Κόκκινη Υψηλής Θερμοκρασίας DIRKO 70ml

9,87€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€

Φλαντζόκολλα κόκκινου χρώματος που δεν σκληραίνει όταν στεγνώσει με βάση έλαστομερές σιλικονούχο υλικό σχεδιασμένο ειδικά να κολλάει και να γεμίζει κενά με αποτελεσματικότητα. Θερμ..

Permatex

Φλαντζόκολλα Σιλικόνης Μπλε Υψηλής Θερμοκρασίας PERMATEX 85gr

10,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,16€

Ενός συστατικού σιλικονούχα φλάντζα. Έχει σχεδιαστεί για τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Δεν επηρεάζει τους αισθητήρες οξυγόνου (λήπτες "λ") . Δημιουργεί ισχυρές και αξιό..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)