Αγορασε ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρανάζι

Γρανάζι

Εδώ, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από υψηλής ποιότητας γρανάζια, σχεδιασμένα για μέγιστη αντοχή και απόδοση. Προσφέρουμε τρεις διαφορετικούς τύπους για να καλύψουμε τις ανάγκες σας:


             ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΟΝΟ      

Standard Sprocket, New B Type (Single Integrated Hub) | SANKOSEISAKUSHO |  MISUMI Thailand
              ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΙΠΛΟ

           Double Strand Sprockets All Type 3/4, 3/8 ,5/8,1/2 ,1 Inches at Rs  100/piece | Shaft Sprocket in Vasai | ID: 14509856248


  ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ TUPER BUSH

    Sprocket KRTG 12 B-1 3/4x7/16" 14 teeth material steel teeth hardened for taper  bush type 1610 SKU: 10778114 - Maedler North America

Τα μονά γρανάζια  είναι ιδανικά για ελαφριές και μεσαίες εφαρμογές, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση και μακροχρόνια αντοχή.

Τα διπλα γρανάζια  εφαρμόζονται σε διπλές καδένες για ακόμα μεγαλύτερη μεταφορά ισχύος.

Όλα τα γρανάζια μας , διαθέτουν πιλοτική τρύπα , η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με τη διάσταση του άξονα που επιθυμούμε να προσαρμόσουμε . Ο αφαλός δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας σε μηχανουργείο ώστε να το προσαρμόσετε στη κατασκευή σας .

Για όσους αναζητούν μια  γρήγορη και φθηνή λύση, τα γρανάζια μονής αλυσίδας για tuper bush είναι η ιδανική λύση. Αυτά τα γρανάζια είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να δέχονται  taper bush  με αποτέλεσμα την άμεση προσαρμογή στον άξονα σας χωρίς  να χρειάζεται να πάτε σε μηχανουργείο με αποτέλεσμα να γλιτώνετε χρόνο και χρήμα.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την ιδανική λύση για εσάς. Βρείτε την κατάλληλη επιλογή για την εφαρμογή σας!

Και να θυμάστε, με τα υψηλής ποιότητας προιοντα μας και την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών μας , μπορείτε παντα να βασίζεστε σε εμάς για τις ανάγκες σας.


Εξειδίκευση Αναζήτησης