Αγορασε ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαλία

Τροχαλία

Εδώ θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα τροχαλιών ,υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένες για εξαιρετική απόδοση και αντοχή. Προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους τροχαλιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, όπως μονές τροχαλίες για ιμάντα A & SPA , B & SPB καθως και διπλές τροχαλίες για ιμάντα A & SPA καθώς και ιμάντα B & SPB

ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΟΝΗ SPA

ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΟΝΗ SPΒ


             ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΔΙΠΛΗ SPΑ

             ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΔΙΠΛΗ SPΒ


Για σχετικά απλές εφαρμογές με μικρη μεταφορα ισχυος οι μονές τροχαλίες μας για τους ιμάντες A & SPA , B & SPB αποτελούν εξαιρετική επιλογή.

Οι διπλές τροχαλίες μας για ιμάντα A & SPA και ιμάντα B & SPB έχουν σχεδιαστεί για μεγαλη μεταφορα ισχυος και  αξιόπιστη απόδοση ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές.

Ολες οι τροχαλίες εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα αφού είναι κατασκευασμένες για taper bush με αποτέλεσμα την γρήγορη συναρμογη πάνω στον άξονα χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεται σε μηχανουργείο. Ετσι γλυτωνεται χρόνο και χρήμα.  Τελος ειναι κατασκευασμένες από τα κατάλληλα υλικά ώστε οι  ιμάντες να λειτουργούν ομαλά και αποδοτικά. Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να επιλέξετε την σωστή τροχαλία για το σύστημα μεταδοσης κίνησης που έχετε.

Είτε χρειάζεστε μονή είτε διπλή τροχαλία, είτε για ιμάντα A & SPA είτε για ιμάντα B & SPB, σας καλύπτουμε . Εδώ θα τα βρείτε όλα. Οι τροχαλίες μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος εφαρμογών, από ελαφριά έως βαριά χρήση.

Στην εταιρεία μας, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τροχαλίες υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες μας βασίζονται στα προϊόντα μας για την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού τους, γι' αυτό και προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα. Περιηγηθείτε στα προιόντα μας  σήμερα και βρείτε την σωστή τροχαλία για το σύστημα σας.


Εξειδίκευση Αναζήτησης