Αγορασε ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

O ιστότοπος www.mechparts.gr είναι ηλεκτρονική – διαδυκτιακή πλατφόρμα πώλησης & προώθησης  προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που διαχειρίζεται, στην ελληνική επικράτεια η εταιρεία με την επωνυμία Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού Εξοπλισμού Α.Ε., που εδρεύει στην Πάτρα, Λεωφ. Γλαύκου 107 με Α.Φ.Μ. 998833436 και Δ.Ο.Υ. Γ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΡ. ΓΕΜΗ: 35532516000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας sales@mechparts.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2610310650.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να αποσυρθεί από τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η www.mechparts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο.

Η www.mechparts.gr στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία.

Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες.

 

Πολιτική Επιστροφών

ΠΡΙΝ παραλάβετε και υπογράψτε, ελέγξτε τη συσκευασία που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που βλέπετε ότι η συσκευασία έφτασε στα χέρια σας κακοποιημένη σε ένα η παραπάνω σημεία, θα πρέπει κάτω από την υπογραφή σας να υπογράψετε "με επιφύλαξη" , ανοίγοντας το δέμα μπροστά στον μεταφορέα.

Εφόσον δείτε και δείξετε ότι έχει προκληθεί ζημιά στο προϊόν, οφείλετε να καλέσετε αμέσως την courier και να το δηλώσετε. Στη συνέχεια, η courier θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν. Εάν δεν το κάνετε αυτό, δυστυχώς χάνετε το οποιοδήποτε δικαίωμα για επιστροφή.

Σε περίπτωση επιλογής λάθους  προϊόντος από τον πελάτη δίνεται η δυνατότητα επιστροφής και επαναποστολής του σωστού προϊόντος  με τα έξοδα (αποστολής & επιστροφής) να βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση  λάθους αποστολής σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εστάλει και δεν είναι το σωστό  επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ προσπαθήσετε να το εγκαταστήσετε ή να το λειτουργήσετε καθώς ΔΕΝ θα μπορεί να επιστραφεί.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση, ακόμα και εαν πρόκειται για δικό μας λάθος  στην αποστολή.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση όταν πρόκειται για προϊόντα, να τα επιστρέψει για οποιοδήποτε λόγο , ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από την παράδοση εκτος του φυσικού καταστήματος ή sales point.


Τρόποι πληρωμής αποστολής

Για τους τρόπους πληρωμής και αποστολής ενημερωθείτε εκτενέστερα στο ακόλουθο link

http://www.mechparts.gr/tropoi-pliromis-apostolis-i8

 

Εκτέλεση παραγγελιών

Όλα τα προϊόντα στέλνονται  στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο μας, και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Η χρέωση της αποστολής γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη. (βλέπε τρόποι παραγγελίας, πληρωμής & αποστολής) http://www.mechparts.gr/tropoi-pliromis-apostolis-i8

Άν κάποιο πελάτης επιθυμεί να διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας, θα πρέπει να μας στείλει email με θέμα "Διαγραφή μέλους"


Εμπορικές εγγυήσεις

Επιλέγουμε πολύ αυστηρά τα προϊόντα που προτείνουμε ώστε να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

 Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος άλλωστε θα αναλάβει την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Για την ακριβή χρονική διάρκεια εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν αυτό έρθει στα χέρια σας.