Αγορασε ανα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βάσεις Αντικραδασμικές

Βάσεις Αντικραδασμικές

Οι αντικραδασμικές μας βάσεις είναι υψηλής ποιότητας και στα μηχανήματα στα οποία τοποθετούνται απορροφούν τις δονήσεις και τυχόν θορύβους που μεταδίδονται μέσω των κραδασμών. Η τοποθέτηση τους γίνεται με πολύ απλό και εύκολο τρόπο . Χωρίς αντικραδασμικές βάσεις , πολλές από τις καθημερινές εργασίες θα ήταν αδύνατες. Κατά τη λειτουργία οποιουδήποτε είδους βιομηχανικού εξοπλισμού, οι κραδασμοί από όλα τα διαφορετικά κινούμενα μέρη πρέπει να απορροφηθούν για να συνεχίσουν να λειτουργούν ομαλά χωρίς να υποστούν θραύση Οι βάσεις μας είναι φτιαγμένες Από υψηλής ποιότητας λάστιχο. Αφενός επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος σας, αφετέρου μειώνει τους ενοχλητικούς κραδασμούς και τον μεταδιδόμενο θόρυβο Το υψηλής ποιότητας λάστιχο αντέχει τεράστιες δονητικές καταπονήσεις και αποτρέπεται από τη μόνιμη παραμόρφωση . Μερικές από τις εντυπωσιακές φυσικές ιδιότητες του που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για απορρόφηση κραδασμών , είναι η : Αντοχή, Σκληρότητα, Ανθεκτικότητα Ευκαμψία. 


   Ορισμένες κύριες εφαρμογές στις οποίες εφαρμόζονται οι αντικραδασμικές βάσεις είναι οι παρακάτω:

  1. Βιομηχανία: Στον τομέα της βιομηχανίας, οι αντικραδασμικές βάσεις μηχανών χρησιμοποιούνται για την προστασία μηχανημάτων όπως αντλίες, συμπιεστές, γεννήτριες και εξοπλισμός παραγωγής. Οι βάσεις αυτές μειώνουν τους κραδασμούς που μπορεί να μεταδοθούν στον περιβάλλοντα χώρο και μειώνουν τη θόρυβο.


  2. Κτιριακή κατασκευή: Στα κτίρια, οι αντικραδασμικές βάσεις μηχανών χρησιμοποιούνται για την απομόνωση και την προστασία μηχανικών συστημάτων όπως ασανσέρ, κλιματιστικά συστήματα, γεννήτριες και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό από τους κραδασμούς.


  3. Ναυπηγική: Στη ναυπηγική βιομηχανία, οι αντικραδασμικές βάσεις μηχανών χρησιμοποιούνται για την απομόνωση των κινητήρων, των γεννητριών και των άλλων μηχανικών συστημάτων σε πλοία και σκάφη από τους κραδασμούς.


  4. Ιατρικός εξοπλισμός: Σε ιατρικές εγκαταστάσεις, όπως νοσοκομεία και εργαστήρια, οι αντικραδασμικές βάσεις μηχανών χρησιμοποιούνται για την αποφυγή των κραδασμών που μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία ευαίσθητου ιατρικού εξοπλισμού, όπως ραδιολογικές μηχανές, εξεταστικά κρεβάτια και λειτουργικές μονάδες.

Οι αντικραδασμικές βάσεις μηχανών εφαρμόζονται σε ποικίλες άλλες βιομηχανίες και εφαρμογές, ανάλογα με τις απαιτήσεις προστασίας από τους κραδασμούς και τις δονήσεις.

Στο mechparts μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα κυλινδρικών αλλά και ελλειπτικών αντικραδασμικών βάσεων σε εκπληκτικές τιμές και με ένα μεγάλο stock για άμεση παράδοση. 


ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΕΣ-ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΒΟΛΤΑ

------------------------------------------------------
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΕΣ ΜΕ ΘΗΛΥΚΗ ΒΟΛΤΑ

------------------------------------------------------


ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΒΟΛΤΑ

------------------------------------------------------
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΒΟΛΤΑ

------------------------------------------------------


ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΕΣ ΜΕ ΘΗΛΥΚΗ ΒΟΛΤΑ

------------------------------------------------------


------------------------------------------------------
Εξειδίκευση Αναζήτησης